Cserpes Tejivó logo
MagyarEnglishDeutsch
Hol vagyunk
Ahol a csokinak csoki íze van

A fagylaltkészítés mesterségét Cserpes István a kapuvári Rosta családtól tanulta meg, akik egy igazi cukrászdinasztiát képviseltek ezen a vidéken. Mikor bezárt a fagyizójuk és nem volt, aki tovább vigye a mesterséget a családból, megragadta a lehetőséget, és megtanulta az igazi fagylaltkészítés csínját-bínját.

„ A fagylalt minőségbeli hanyatlása ugyanúgy zavart, mint a Cserpes Trudi esetében, ezt szintén azért kezdtük el gyártani, mert nem tartottuk megfelelőnek, amit a boltokban kapni lehetett. Az első Cserpes fagyit 2012-ben készítettük el jó alapanyagokból,
szakmai elhivatottsággal és sok munkával.”

A Cserpes fagylaltnál is garantáljuk a termékek eredetiségét, valódi tartalmát, mesterséges aromák, ízfokozók, színezékek nélküliségét.

Elkészítésükhöz az alábbi szokatlan alapanyagokat használjuk: teljes tej, tejszín, holland kakaó, vanília kivonat, cukor (a karamellhez pirított cukor), gyümölcsök (citrom, eper, málna), kókuszreszelék, kókuszkivonat, a puncs fagyihoz fehér rum és mazsola, és sok-sok tojás. A gyümölcsös fagylaltjaink 0% zsírt tartalmaznak. Kínálatunkban nyolc klasszikus ízzel találkozhattok: vanília, csokoládé, puncs, málna, eper, citrom, kókusz és karamell, melyeket természetesen belenyúlós, mély tégelyes fagylaltpultból kínálunk.
Nyitva tartás MOM Sport: hétfőtől péntekig 7.30-22.00, szombat, vasárnap: 9.00-20.00
Belváros, Corvin köz, Allee: hétfőtől péntekig 7.30-22.00, szombat: 9.00-20.00, vasárnap: 9.00-18.00
Cserpes Fagylalt
Facebook
Instagramm